ACCOUNT MANAGER/EXECUTIVE PRODUCER

ACCOUNT MANAGER / EXECUTIVE PRODUCER

Morgenland är en fullservice byrå som hanterar allt ifrån koncept till digitala applikationer. Vi arbetar med kunder inom flera olika verksamhetsområden som t.ex Wasa, Viaplay, eWork, Altia, Grönstedts, Mercedes Benz, BetitGroup, Thrills, Superlenny, Jays, Plantagen, Heineken, Assa Abloy mm. För dessa skapar vi kommunikation i en mängd olika medier, antingen som huvudbyrå eller som digital specialist.

Vi söker nu en operativ projektledare och det vi kallar för exekutiv producent. Det innebär att du har hand om det löpande i en kundrelation och ser till att projekt håller budget, tidsplaner och effektivt levererar hög kvalitet. Du har antagligen erfarenhet från kundsidan eller från en byrå med stor variation och är van vid stort eget ansvar. På Morgenland tar vi ansvar och kontroll över det vi producerar genom hela kedjan, vilket innebär att du behärskar traditionella media likaväl som dem digitala. Du kan både styra och inspirera genom tydlig resurs och tidsplanering och följa upp arbetsinsatser, underleverantörer, budgetar och deadlines.

Framförallt ser du till att saker blir gjorda och att dem olika delarna i projekten stöttar varandra. Du kommer ha stor frihet och fullt budgetansvar för dina projekt som drivs med en dedikerad kreatör för varje kund.

Vi tror att du är en bra kommunikatör både internt och externt, har lätt att ta människor, bygga relationer och lösa problem. Vi tror att du är ambitiös men prestigelös, serviceinriktad, social, ordningssam och framförallt gillar reklam och kommunikation. Du har ett starkt intresse av att utveckla våra kunder och kan se deras affärsmässiga utmaningar inom både strategi och produktion.

Hör gärna av dig till vår VD, Daniel Sköld – daniel@morgenland.se – för att visa intresse och höra mer om denna tjänst.

Morgenfeed - Social Media. NEWS AND ARTICLES WE FIND INTERESTING